Deschide lista de bijuterii
Magazin de bijuterii online bijuterii

  Divatfotózás Daria Bercea

- making of edition -

 

Daria Bercea make up

Kezdetét vette második nyári kampányunk, szóval újabb "photo shoot" és vicces backstage kulisszatitkokat oszthatunk meg Veletek! Új kampányunk modellje Daria Bercea,  aki 18 éves, kifejező arcvonásai és arcformája miatt nagyon hasonlít Angelina Jolie színésznőre.

Sminkesünk Larisa Bianca, aki korábban modellünk is volt több alkalommal. Professzionálisan dolgozik, és régi ismeretségünknek hála, a sminkelés ideje alatt vidám és közvetlen légkör volt. Régi történeteket meséltünk közben, pletykálgattunk és sokat nevettünk, és persze a smink is remekül sikerült.


Daria szereti ha pózolhat és fotózzák, kellemesen meglepte, hogy csapatunk szerint nagyon hasonlít Angelina Jolie-ra.

Daria Bercea eBiju august 2019

Daria Bercea August 2019

 

Shooting Daria Bercea ebiju august 2019
Daria Bercea shooting ebiju august 2019

Daria Bercea eBiju AUG 2019 2

Egy fotózás alatt rengeteget mozgunk, sokszor váltunk pozíciót és világítást, mint az alábbi videókon is megfigyelhető. A modell testhelyzete, a fények és a bizsuk pozíciója, minden apró részlet számít a végeredmény eléréséhez, a tökéletes képekhez.

 

Több óra fotózás után a pózok ismétlődővé válnak, ezért segítünk a megfelelő helyzetet felvenni, hogy minden jól jöjjön ki a képeken és hogy a pozíciók kiemeljék a modell által viselt ékszereket.

Photo shooting Daria Bercea ebiju 2019

Photo shooting Daria Bercea august 2019
Daria Berea shooting ebiju 2019


A modell 'élete': van idő egy selfie-re vagy facebook-ozásra amikor arra kell várni, pl. hogy eldőljön, mi kegyen a következő szett, amit lefotózunk.


Shooting ebiju Daria Berea august 2019

Shooting ebiju Daria Bercea aug 2019

 

Imádjuk a wet look-ot, sokat segít abban hogy egzotikusabb és nyárias légköre legyen a fotóknak. Így Daria sem 'úszhatta' meg a frizurája átrendezését, közben meg fontos látogatónk jött, a 'fő-fő kollega' Tigris kandúr :).

Photo shooting Daria Bercea 1

Photo shooting Daria Bercea august 2019
Daria Berea shooting ebiju 2019

 

Türelmetlenül várjuk, hogy megtudjuk melyik szettek a kedvenceitek. Nekünk mindegyik tetszik (persze mindegyikünknek megvan a saját kedvence). Lapozd fel online katalógusunkat és válaszd ki a legmegfelelőbb bizsut nyári ruháidhoz!