Deschide lista de bijuterii
Magazin de bijuterii online bijuterii

În culorile curcubeului

Poate că natura plină de viaţă, căldură şi culoare sau zilele lungi şi luminoase ne inspiră ca vara să alegem culorile calde şi vii. Culorile cele mai actuale sunt albastrul deschis, galbenul, portocaliul aprins şi carminul. Nu este nimic mai înviorător, decăt să fii îmbrăcată în aceste culori! Dacă iubeşti culoarea portocalei şi de-abia ai aşteptat să scoţi din dulap rochiile colorate, îţi recomandăm să le porţi cu acest colier. Poţi să îl asortezi cu o rochie uni oranj sau să foloseşi culoarea doar ca şi pete în ţinută. Oricum decizi, rezultatul va fi unul excepţional. Colierul colorat de vară din sidef, cristale şi perle de sticlă va da viaţă oricărei ţinute monotone.

Colierul este compus din sidef, cristale, perle de sticlă şi cerculeţe argintii din metal. Nu este un colier discret, ci dimpotrivă atrage privirea şi complementează perfect ţinuta. Vă sfătuiesc să îl combinaţi cu decolteuri adânci, să experimentaţi să îl asortaţi cu orice culoare vă place, este uşor de combinat cu aprope orice.

Eu l-am purtat cu o rochie în culori sorbet pastelate, galben şi roz. Pantofii şi geanta au o culoare nude neutră, astfel colierul colorat este piesa principală în această compoziţie. Mi-a plăcut faptul că nuanţele rochiei parcă reflectau un efect opal al culorilor din bijuterie.

Dar o putem combina şi cu o ţinută mai puţin romantică, un look mai casual, purtând un jumpsuit albastru marin şi accesorii în tendinţe. De data aceasta, accentul cade pe combinaţia de culori. Mai ales în cazul pantofilor, care au culori asemănătoare cu colierul, dar într-o tonalitate mai rece şi mai contrastantă. Jumpsuit-ul are decolteu în V, croiala ideală pentru colierul nostru colorat.

Rezultatul: un look proaspăt, dinamic, un urban outfit cu tentă elegantă, perfect pentru plimbările în oraş.

Tot pentru a ne petrece timpul liber de dupămasă prin oraş, este ţinuta în care apare un „culottes” crem (aşa se numesc pantalonii fustă), un top asimetric în aceeaşi tonalitate şi pantofi crem, de această dată colierul fiind piesa cea mai colorată a ţinutei nude. Ar fi superb în acest caz un plic nude cu câteva pete colorate vii, care estompează dominanţa cromatică a colierului.

Ţinuta în care acest set de bijuterii îsi arată cel mai bine calităţile, este cea lejeră de vară. Cu o rochie cu bustieră colorată am combinat cerceii şi brăţara din setul curcubeu.

Nu aş purta colierul în acest caz, deoarece partea de sus a rochiei e deja suficient de ornamentată şi colorată, colierul şi-ar pierde efectul şi ar fi prea stridentă o asemenea aglomerare de culori. Dar dacă rochia ar fi complet albă, colierul s-ar potrivi de minune. Cu această rochie aş combina papuci de ştrand şi geantă împletită.

Acest set colorat de bijuterii ne dă nenumărate oportunităţi de asortare. Am încercat şi o ţinută monocromă în tonuri de roşu.

Apar mai multe tipuri de roşu: roşul sângeriu al rochiei cu decolteu în V, roşul-bordo al genţii şi roşul coral al sandalelor cu baretă. Monocromia este spartă de culorile colierului, care ies astfel în evidenţă şi pun în valoare întreaga ţinută.

Evident, se poate combina şi cu negru; cu o rochie lungă cu decolteu in V şi sandale maro deschis, colierul poate face parte dintr-o ţinută elegantă. Bineînţeles, asortate cu o geantă de culoarea şampaniei, împodobită cu cristale ar face ţinuta mai colorată şi mai stilată. O ţinută numai bună de mers la operă, la teatru sau la un eveniment special.

Nu uitaţi, culorile calde şi vii ne încântă vizual, ne fac mai fericiţi, ne dau mai multă poftă de viaţă şi siguranţă de sine.

Vă doresc o zi minunată şi plină de culoare!