Deschide lista de bijuterii
Magazin de bijuterii online bijuterii

O eră a cristalelor – o notă de extravaganţă 

O noutate în modă este trendul de a purta cristale şi perle care arată ca cele originale, în combinaţie cu haine casual. Cu cât par mai preţioase, vor arăta mai extravagante cu o geacă de piele sau cu un dres de baie! Perlele şi cristalele de sticlă reprezintă alegerea ideală, pentru un look spectaculos dar convenabil.

 

Noul produs eBiju este setul din perle de sidef, cristale şi sticlă (colierbrăţară şi cercei).

Urmează câteva sfaturi care vă vor fi de folos la crearea unui look extravagant. O combinaţie îndrăzneaţă cu geacă de piele, top şi fustă cu dungi alb-negru mulată, în  care latura feminină este pusă în valoare de geanta roz şi pantofii point-toe şi desigur, de colierul cu cristale.

Am obţinut un outfit dinamic, urban, cu un contrast strident, şi cu un aer tineresc.

Alături de un top de culoare pielii, fustă cu imprimeu floral, geantă roz nude şi sandale maro cu toc, colierul este accesoriul perfect pentru locul de muncă, întălniri neoficiale sau un program de dupămasa cu fetele.

Un look armonios, cu un aer de primăvară prin culorile pastelate. Colierul subliniează caracteristicile diafane ale acestui outfit.

Putem crea un look curat, simplu, minimalist cu fustă midi gri deschis, bluză albă asimetrică fără mâneci, geantă plic argintie şi pantofi argintii cu toc.

Un look mai puţin minimal, dar la fel de simplu cu tăieturi curate, este outfitul compus din fustă lungă albă, bluză asimetrică cu volane, geantă crem-alb şi pantofi crem decupaţi cu toc plin.

Folosind o cromatică asemănătoare, ne putem crea un look atrăgător şi feminin cu o rochie crem-aurie, sandale aurii cu toc şi geantă crem cu ocru. Strălucirea cristalelor creează o legatură vizuală între sandale şi rochie, şi dacă adăugam şi brăţara obţinem un look şi mai romantic.

Cu o rochie simplă neagră, pantofi gri point-toe, geantă gri şi colierul strălucitor avem un outfit ideal pentru întălniri şi plimbări romantice prin parc.

 

Cristalele, datorită strălucirii lor, pot fi accesoriul perfect al ţinutelor noastre de vară. Vă provoc să creaţi ţinute cât mai îndrăzneţe cu acest set cu cristale, apoi să trimiteţi pozele la concursul foto eBiju, deoarece premiile sunt coliere şi cercei cu elemente Swarovski! ;)