Deschide lista de bijuterii
Magazin de bijuterii online bijuterii

 Larisa Jurca photo shooting

- making of edition -

 

Larisa Jurca eBiju photoshoot campania mai - iulie 2019  

Larisa este a doua oară model pentru catalogul eBiju, prima ei apariţie a fost în catalogul din campania de iarnă. Este fresh şi gata de acţiune în dimineaţa photo shootingului, chiar postează câteva poze după make-up şi cu primul set purtat pe platou.

Post instagram shooting photo eBiju campania mai - iulie 2019      Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019

A fost un shooting cu o atmosferă destinsă, cu multe momente amuzante. Larisa este o persoană deschisă şi cu simţul umorului, ceea ce a făcut ca ziua de shooting să treacă mai uşor şi să fie o "aventură" plăcută pentru toţi.

Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019
 
 


Este nevoie de aranjări şi de poziţionări creative pentru cadrul perfect. Şi pentru ca toate bijuteriile de pe model să se vadă şi în poza finală pentru catalog, modelul trebuie să pozeze în mai multe poziţii şi este aranjată de multe ori chiar de către fotograf.

Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019 2

Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019 2   Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019 3

Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019 3
 


O sedinţă foto reuşită pentru campania de vară necesită şi un "wet look" fabulos. Wet look-ul o prinde perfect pe Larisa, care deşi mai încercase look-ul acesta şi înainte, a rămas plăcut surprinsă de felul în care a ieşit în pozele făcute de noi.

Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019 wet look    Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019 wet look 2
 


Larisei i-au plăcut mult bijuteriile colorate din colecţia de vară, motiv pentru care la fiecare set preferat mai poza şi pentru un selfie. Care bijuterie nouă este preferata ta? Răsfoieşte catalogul de vară eBiju pentru a vedea toate pozele cu Larisa şi pentru a alege bijuteriile care îţi vor completa ţinutele de vară!

Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019 Larisa Jurca      Sedinta foto ebiju Larisa Jurca