Deschide lista de bijuterii
Magazin de bijuterii online bijuterii

Cristale - strălucirea dorită de mirese

Cu câteva zile în urmă, v-am arătat cum aţi putea combina un set elegant cu cristale, - conceput iniţial pentru mirese -  cu outfituri de zi cu zi. În această postare vă voi da câteva idei vouă, mireselor!

În ziua cea mare orice femeie/fată vrea să arate superb, să strălucească, prin urmare se întămplă des ca ţinutele mireselor să fie mult prea încărcate. De aceea vin în ajutorul mireselor cu acest set destul de moderat şi elegant, astfel încât să puteţi "ocoli" această capcană. Recomand purtarea întregului set (colier, cercei, brăţară), dar şi doar purtând una sau două elemente din set putem deveni mireasa strălucitoare la care am visat.

Dar la ce rochie se poate purta acest set? … Aproape la oricare.

Puteţi alege un compleu de mirese format din bluză albă în formă de clopot şi fustă în acelaşi stil, cu sandale argintii cu cureleşe lungi şi geantă argintie tip plic.

Doream ca forma gâtului să se impună, aşa că nu am ales să asortez colierul, doar brăţara şi cerceii completează această ţinută.

Rochia în stil empire care ne aduce cu gândul la Madame Grés este uşor de accesorizat cu acest set.

Rochia adânc decoltată, cu multe cute, încadrează frumos colierul, dar fiindcă una dintre bretele are o panglică care se leagă, creând un element decorativ, un buchet, am ales să nu mai adaug cerceii. În locul cerceilor, putem purta brăţara de cristale.

Nu e nici o mirare că se potriveşte perfect cu rochie de mireasă princess.

Partea superioară este decorată cu o dantelă superbă, care se completează de minune cu cerceii şi brăţara cu cristale. O putem accesoriza cu sandale crem cu toc şi geantă gri-aurie.

Mai nou, tot mai mulţi decid să aibe o nuntă restrânsă şi simplă. Rochia midi 7/8 merge perfect la un astfel de eveniment intim, alături de o geantă plic gri, sandale retro argintii, încununate de cele două accesorii, colierul şi cerceii cu cristale.

Putem accesoriza cu acest colier şi rochia de mireasă a anilor '40, cu decolteul adânc care favorizează colierul.

Devine o ţinută mult mai rafinată, dacă alegi să porţi şi împreună cu brăţara şi cerceii, cu o pereche de sandale cu toc de cristal şi o geantă plic argintie.

Una din preferatele mele este rochia de mireasă în stilul charleston a anilor '20.

Din cauza stilului, cerceii sunt un "must", iar decolteul cere prezenţa colierului. Brăţara nu este neaparat necesară, cu geanta auriu deschisă şi sandalele cu cureluşe auriu deschis, outfitul de mireasă devine complet.

Cu o rochie de mireasă midi, vaporoasă, setul cu cristale arată impecabil.

La această ţinută aş alege să port colierul şi brăţara cu pantofii brodaţi point-toe  şi geantă albă.

O altă rochie simplă albă din dantelă care din cauza decolteului în V ne "obligă" să purtăm colierul.

La acest outfit, simplitatea rochiei poate fi contrabalansată prin accesorii, accesoriile trebuie să strălucească şi să fie de efect, iar geanta argintie şi sandalele cu toc, decorate cu discuri argintii şi aurii îndeplinesc perfect acest rol.

Setul cu cristale poate fi combinaţia perfectă la rochiile boustier.

Rochia cu dantelă este alegerea cea mai reuşită pentru a obţine o ţinută în stil romantic. Am accesorizat-o doar cu cerceii şi colierul, dar chiar dacă aţi purta şi brăţara nu ar fi prea mult.

Avantajul acestui set cu cristale e că are tente subtile de alb, crem şi gri, astfel poate fi asortat la o multitudine de rochii: în culoarea şampaniei, argintii, în culoarea untului şi evident, albe imaculat.

Cu oricare ţinută veţi alege să îl purtaţi, vă doresc o nuntă de vis!!!