Meniu blog»

Concurs de fotografie

Ebiju te invită la concurs în perioada 16 mai – 15 iulie 2015!

Surprinde-ţi prietenii cu un altfel de fotografie, arată-ne că eşti fan eBiju şi vei fi premiat!

Înscrierea în concurs se face în doi paşi:

  1. Postează public pe profilul personal de Facebook, o fotografie cu tine purtând bijuteria eBiju preferată, în care să tag-uieşti pagina de Facebook - Ebiju bijuterii fantezie pagina oficială
  2. Trimite un e-mail la concurs@ebiju.eu în care să transmiţi link-ul către fotografia postată de tine pe Facebook şi datele tale de contact.

 Premii:

- Primii 10 participanţi - 1 pereche de cercei dintre cei din imagine:

- cele mai distribuite 3 fotografii pe Facebook - seturi de bijuterii:

Locul 1 - un set cu elemente Swarovski în valoare de 111.99 Lei

Locul 2 - un colier cu elemente Swarovski în valoare de 70 Lei

Locul 3 - o pereche de cercei cu elemente Swarovski în valoare de 28.50 Lei

Caştigătorii vor fi contactaţi telefonic la sfârşitul concursului.

Pentru mai multe detalii va rugăm să citiţi regulamentul concursului:

Regulament

Art. 1 – Concursul foto se va derula în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe durata concursului, urmând ca asemenea modificări să intre în vigoare numai după publicarea prealabilă a acestora.
 
Art. 2 - Campania se va desfăşura la nivel naţional între 16 mai - 15 iulie 2015.
 
Art. 3 - La acest concurs poate participa orice persoană fizică, membră a comunităţii Facebook, cu domiciliul în România cu excepţia angajaţilor  Organizatorilor, precum şi a membrilor familiilor acestora (copii, părinţi, soţ/soţie). Participarea este gratuită. Participanţii la această Campanie sunt denumiţi în cele ce urmează şi “ Utilizatori”.  
 
Art. 4 - Pentru a participa, utilizatorii trebuie să încarce o fotografie cu ei purtând bijuteria Ebiju preferată, pe pagina lor personală de Facebook şi să dea Like, apoi tag la pagina de Facebook “Ebiju Bijuterii fantezie - pagina oficiala”. În final, trebuie să trimită un email la adresa concurs@ebiju.eu în care trebuie să transmită linkul către fotografia postată de ei pe Facebook împreună cu datele lor de contact. După terminarea înscrierii fiecare utilizator va primi un e-mail de confirmare.

Art. 5 - Fotografiile trimise trebuie să fie originale, realizate de utilizatori, fără texte, logo-uri sau orice alte materiale ce presupun drepturi de autor și care nu aparţin participantului. Fotografiile trebuie să fie în format jpg, png sau gif, să aibă claritate, lumină adecvată pentru a putea fi identificată bijuteria Ebiju. Fotografiile trebuie să aibă un conţinut decent.

Art. 6 - Nu sunt acceptate pozele în care utilizatorii poartă bijuterii de la alte firme ci doar poze în care sunt identificate bijuteriile eBiju de către Organizator. Nu se acceptă fotografii care sunt copiate de pe internet, conţin mesaje obscene sau indecente, nu respectă condiţiile prezentului regulament, nu respectă condiţiile impuse de lege (sunt materiale ilegale, periculoase, maliţioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare sau materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale), nu se încadrează în direcţiile şi temele campaniei sau care reprezintă încercări de fraudare a sistemului. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a descalifica / exclude din concurs materialele transmise de participanţi în care nu sunt respecate condiţiile menţionate mai sus.
 
Art. 7 -  Prin participarea la acet concurs utilizatorii îşi dau acordul pentru publicarea pozelor trimise de ei pe blogul şi pe pagina de Facebook a Organizatorului. Utilizatorii sunt unici responsabili pentru orice consecinţe directe sau indirecte care pot apărea ca urmare a participării cu fotografii la acest concurs. Participanţii sunt în întregime responsabili de conţinutul imaginilor, textelor şi informaţiilor postate sau transmise altor membri. Participanţii îşi asumă răspunderea cu privire la dezvăluirea către public a respectivului material, precum şi pentru respectarea tuturor prevederilor legale privind dreptul de autor aferent materialului transmis.
 
Art. 8 - Organizatorul nu este responsabil pentru faptul că terţe părţi pot utiliza informaţii pe care participanţii la concurs le postează sau le fac disponibile în spaţiile dedicate concursului.  

Art. 9 - Echipa Ebiju va desemna în data de 17 Iulie 2015 primii 10 câştigatori şi primele 3 locuri căştigătoare pe baza numărului de distribuiri a fiecărei poze.
 
Art . 10 - Concursul nu este sponsorizat, susţinut sau administrat de, sau în asociaţie cu Facebook. Informaţiile pe care participanţii le furnizează vor fi utilizate doar de Organizator în condiţiile prezentului Regulament.
 
Art. 11 – Organizatorul concursului nu îşi asumă responsabilitatea:
 
     a.     pentru înscrierile incomplete sau incorecte,
     b.     pentru înscrierile efectuate după terminarea concursului;
     c.     dacă  datele furnizate la înscrierea în concurs nu pot fi identificate. În acest caz, Organizatorul nu îl va putea contacta pe câştigător pentru a-i livra premiul.
    d.     pentru întreruperile intervenite oricând şi indiferent de cauză ale serviciului de internet şi/sau a serverului ce găzduieşte Site-ul, indiferent de motivul întreruperii.
     e.     pentru orice fotografie însuşită in mod ilegal de catre utilizatori, sau care încalcă dreptul de proprietate asupra fotografiei respective.
 
PREMIILE:
 
Art. 12 - În cadrul acestui concurs primii 10 participanţi (în ordinea trimiterii emailului) vor primi o pereche de cercei în valoare de 14.00 Lei. În data de 17 Iulie 2015 vor fi desemnate primele 3 locuri câştigătoare.
Premiul 1 constă într-un set de colier şi cercei cu elemente Swarovski în valoare de 111.99 Lei.
Premiul 2 constă într-un colier cu elemente Swarovski în valoare de 70 Lei.
Premiul 3 constă într-o pereche de cercei cu elemente Swarovski în valoare de 28.50 Lei.
De asemenea pozele câştigătoare vor fi publicate pe blogul şi pe pagina de Facebook a Organizatorului. Câştigătorii vor fi contactaţi telefonic pentru confirmarea identităţii şi a adresei de livrare a premiului. Costurile de livrare sunt suportate în totalitate de către Ebiju.

Art. 13 - Nu se poate acorda contravaloarea premilor în bani. În cazul refuzului vreunui câştigător de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să intre în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.
 
NOTIFICARE: Prin participarea la concursul foto, sunteţi de acord ca datele dumneavoastră personale să intre în baza de date a eBiju. Aceste date vor deveni proprietatea exclusivă a companiei Ebiju, care se angajează să nu comunice sau să divulge nici măcar parţial aceste informaţii. EBiju se obligă să respecte drepturile conferite de legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date (Monitorul Oficial nr.790 din 12 Decembrie 2001) modificată şi completată şi ale Legii Nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. La cererea dumneavoastră scrisă la adresă de e-mail: concurs@ebiju.eu, ne obligăm să actualizăm, să ştergem sau să vă informăm despre datele dumneavoastră personale.

 

Cele mai noi articole
Cristale - strălucirea dorită de mirese Era cristalelor – o notă de extravaganţă Negru casual Minimal art 3 în 1 În culorile curcubeului Spirit copilăresc – Hello Kitty la "maturitate" Cenuşăreasa Concurs de fotografie eBiju - 16 mai - 15 iulie 2015 » Vezi toata lista de articole din blogul de bijuterii