Promoţie Set Love: Pandantiv inimioară şi lănşiţor de gleznă

La cumpărarea pandantivului inimioară primiţi lănţişorul de gleznă cu inimioară la preţul de doar 8.50 Lei (preţ deja inclus în suma de mai sus) Pandantiv inimioară din metal argintiu placat cu cristale albe transparente, cu o formă uşor bombată, cu agăţătoare conică placată cu un şir de cristale, pe lanţ metalic argintiu. Pandantivul poate fi purtat la ţinute lejere şi casual, deoarece lanţul este lung iar pandantivul ajunge undeva sub piept. Lungime lanţ: 70 cm, Diametru pandantiv: 3.8 cm Lanţişor de gleznă cu centrul de interes format dintr-un contur de inimioară format din cristale albe transparente cu un cristal mare aşezat în centrul inimioarei. Inimioara este legată de lanţul din biluţe metalice prin trei cristale si de o parte şi de alta a inimioarei. Lungime lanţişor de gleznă: 22 + 6 cm. Setul Love are în comun simbolul inimioarei şi cristalele albe transparente, cele două accesorii putând fi purtate la aceeaşi ţinută.

promotiepromocolierlant gleynainimioaracristalebijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperlealbieftinspecialebijuinimioarăcristaleinimalovesetlantisor de gleznă

Promoţie Set Love: Pandantiv inimioară şi lănşiţor de gleznă

(cod: 7330)
42 Lei
Descriere bijuterie

La cumpărarea pandantivului inimioară primiţi lănţişorul de gleznă cu inimioară la preţul de doar 8.50 Lei (preţ deja inclus în suma de mai sus)
Pandantiv inimioară din metal argintiu placat cu cristale albe transparente, cu o formă uşor bombată, cu agăţătoare conică placată cu un şir de cristale, pe lanţ metalic argintiu. Pandantivul poate fi purtat la ţinute lejere şi casual, deoarece lanţul este lung iar pandantivul ajunge undeva sub piept.
Lungime lanţ: 70 cm, Diametru pandantiv: 3.8 cm

Lanţişor de gleznă cu centrul de interes format dintr-un contur de inimioară format din cristale albe transparente cu un cristal mare aşezat în centrul inimioarei. Inimioara este legată de lanţul din biluţe metalice prin trei cristale si de o parte şi de alta a inimioarei.
Lungime lanţişor de gleznă: 22 + 6 cm.

Setul Love are în comun simbolul inimioarei şi cristalele albe transparente, cele două accesorii putând fi purtate la aceeaşi ţinută.