Inel multistras multicolor

Inel multistras multicolor în formă de glob, din material sintetic, pe suport din metal argintiu. Mărime reglabilă. Culorile cristalelor sunt: roşu, verde, albastru, albastru închis, maroniu, alb, albastru deschis, gri deschis. O bijuterie colorată, ideală pentru a învigora ţinutele de toamnă şi iarnă. Din cauza multitudinii de culori este uşor de combinat cromatic. Un accesoriu ideal pentru ţinutele casual/smart casual.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijuinelmulticolormultistrasnegruverdenegrualbalbastrurosugri

Inel multistras multicolor

(cod: 6385)
3.4 Lei
 6.5 Lei
Descriere bijuterie

Inel multistras multicolor în formă de glob, din material sintetic, pe suport din metal argintiu. Mărime reglabilă. Culorile cristalelor sunt: roşu, verde, albastru, albastru închis, maroniu, alb, albastru deschis, gri deschis.

O bijuterie colorată, ideală pentru a învigora ţinutele de toamnă şi iarnă. Din cauza multitudinii de culori este uşor de combinat cromatic. Un accesoriu ideal pentru ţinutele casual/smart casual.