Colier Vulcanic

Colier format dintr-o succesiune de pietre vulcanice de formă cubică de culoare gri închis cu pori şi mărgele de lemn maro. Cele două sunt despărţite de câte un element decorativ argintiu deschis ce conferă strălucire şi contrast colierului. Elementele care formează colierul sunt înşirate pe un suport negru. Diametru mărgele lemn: 1.6 x 1.8 cm Dimensiune piatră vulcanică: 1.5 x 1.5 cm Roca vulcanică este o rocă de munte care s-a format în rezultatul erupţiei unui vulcan. Sunt îmbogăţite cu microelemente şi au proprietatea de a păstra căldura organică.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucerceipiatra vulcanicalavalemnnaturalnaturalemarogri inchis

Colier Vulcanic

(cod: 7673)
24 Lei
Descriere bijuterie

Colier format dintr-o succesiune de pietre vulcanice de formă cubică de culoare gri închis cu pori şi mărgele de lemn maro. Cele două sunt despărţite de câte un element decorativ argintiu deschis ce conferă strălucire şi contrast colierului. Elementele care formează colierul sunt înşirate pe un suport negru.
Diametru mărgele lemn: 1.6 x 1.8 cm
Dimensiune piatră vulcanică: 1.5 x 1.5 cm

Roca vulcanică este o rocă de munte care s-a format în rezultatul erupţiei unui vulcan. Sunt îmbogăţite cu microelemente şi au proprietatea de a păstra căldura organică.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 46 + 8 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata