Colier “Tinker Bell”

Colierul “Tinker Bell” promovează un look feminin şi este realizat dintr-un şirag de perle de sticlă albe pe metal auriu. Colierul este asimetric, o parte este realizată din pelre iar cealaltă este realizată dintr-un lanţ auriu cu zale rotunde. Colierul “Tinker Bell” poate fi purtat în mai multe feluri în funcţie de ţinuta pe care doriţi să o abordaţi: în formă de Y sau V la o rochie fără talie sau la o cămaşa ori învârtit de două ori după gât pentru rochii sau topuri mai elegante.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliercolier Yperleperle albeauriucolier lungtinker bellzana

Colier “Tinker Bell”

(cod: 7933)
24.5 Lei
Descriere bijuterie

Colierul “Tinker Bell” promovează un look feminin şi este realizat dintr-un şirag de perle de sticlă albe pe metal auriu. Colierul este asimetric, o parte este realizată din pelre iar cealaltă este realizată dintr-un lanţ auriu cu zale rotunde.

Colierul “Tinker Bell” poate fi purtat în mai multe feluri în funcţie de ţinuta pe care doriţi să o abordaţi: în formă de Y sau V la o rochie fără talie sau la o cămaşa ori învârtit de două ori după gât pentru rochii sau topuri mai elegante.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 73 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata