Colier statement ”Multipearl”

Colierul statement ”Multipearl” este realizat din şase şiraguri de perle de sticlă de diferite nuanţe şi de diferite dimensiuni, împletite lejer, transformând clasicul şirag de perle într-un accesoriu declarativ potrivit cu trendurile moderne actuale. Perle de sticlă folosite în crearea acestui colier au diametre de la 0.4 cm la 0.8 cm şi sunt în nuanţe pastel: alb, crem, galben deschis şi gri deschis. Perlele reprezintă simbolul rafinamentului şi al eleganţei dar care pot fi purtate atât la ocazii speciale cât şi la ţinute de zi cu zi. Sunt una dintre cele mai feminine accesorii. Fie că vei purta acest colier la o rochie neagră sau la un top mai casual, perlele îţi vor da o strălucire şi o căldură aparte.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliercolier impletitperle impletiteperle de sticlaalbgricrem

Colier statement ”Multipearl”

(cod: 7930)
39.99 Lei
Descriere bijuterie

Colierul statement ”Multipearl” este realizat din şase şiraguri de perle de sticlă de diferite nuanţe şi de diferite dimensiuni, împletite lejer, transformând clasicul şirag de perle într-un accesoriu declarativ potrivit cu trendurile moderne actuale. Perle de sticlă folosite în crearea acestui colier au diametre de la 0.4 cm la 0.8 cm şi sunt în nuanţe pastel: alb, crem, galben deschis şi gri deschis.

Perlele reprezintă simbolul rafinamentului şi al eleganţei dar care pot fi purtate atât la ocazii speciale cât şi la ţinute de zi cu zi. Sunt una dintre cele mai feminine accesorii. Fie că vei purta acest colier la o rochie neagră sau la un top mai casual, perlele îţi vor da o strălucire şi o căldură aparte.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 50 + 6 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata