Colier statement “Dark Bloom”

Colierul statement “Dark Bloom” este format dintr-o bucată de piele ecologică neagră în formă de semicerc, spre caepte mai îngustă şi mai lată spre centru. Marginile sunt bordurate de bandă din paiete neagră. Pe suprafaţa pielii sunt aşezate trei flori. Cea centrală este formată din cristale gri deschis transparent cu petalele faşetate, fiind flancată de o parte şi de alta de două flori negre cu petalele faţetate. Suportul de prindere este din lanş metalic îmbrăcat în velur negru. Un colier statement, comod la purtat în acelaşi timp dar care vă va scoate în evidenţă.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliercolier statementfloarecristalepiele neagracolier pielepaiete

Colier statement “Dark Bloom”

(cod: 8009)
45 Lei
Descriere bijuterie

Colierul statement “Dark Bloom” este format dintr-o bucată de piele ecologică neagră în formă de semicerc, spre caepte mai îngustă şi mai lată spre centru. Marginile sunt bordurate de bandă din paiete neagră.

Pe suprafaţa pielii sunt aşezate trei flori. Cea centrală este formată din cristale gri deschis transparent cu petalele faşetate, fiind flancată de o parte şi de alta de două flori negre cu petalele faţetate.
Suportul de prindere este din lanş metalic îmbrăcat în velur negru.

Un colier statement, comod la purtat în acelaşi timp dar care vă va scoate în evidenţă.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 48 + 6 mm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata