Colier "Silver Shining"

Designul este reprezentat de o armonie dată de cele trei piese ovale, fațetate din material sintetic cu efect de sclipici și cristale albe în forme mici sau mari cu mărgele multicristale albe toate așezate pe un lanț metalic argintiu. Dacă esti o fire învingătoare, puternică, feminină sau visătoare cu un stil personal aparte, atunci ești dependentă de frumos, util și plăcut. Pentru a fi corect și frumos accesorizată împrumută din ideile designerilor eBiju și aplică personalitatea ta în ținute casual sau elegante, accesorizate cu setul "Silver Shining".

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriialbieftinspecialebijucoliermetalargintiuscilipcicristalediscoclubbercadou

Colier "Silver Shining"

(cod: 7207)
24.5 Lei
Descriere bijuterie

Designul este reprezentat de o armonie dată de cele trei piese ovale, fațetate din material sintetic cu efect de sclipici și cristale albe în forme mici sau mari cu mărgele multicristale albe toate așezate pe un lanț metalic argintiu.
Dacă esti o fire învingătoare, puternică, feminină sau visătoare cu un stil personal aparte, atunci ești dependentă de frumos, util și plăcut. Pentru a fi corect și frumos accesorizată împrumută din ideile designerilor eBiju și aplică personalitatea ta în ținute casual sau elegante, accesorizate cu setul "Silver Shining".

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 53 + 7 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata