Colier personalizat “Creativity”

Colier personalizat “Creativity”, format din zale acrilice. Colierul este format din 22 zale. Culorile zalelor se pot alege din cele 9 culori disponibile iar ordinea lor în colier trebuie aleasă la realizarea comenzii. Fiecare colier conţine o închizătoare metalică şi lanţ pentru prelungire. Puteţi să creaţi o multitudine de modele folosindu-vă imaginaţia. Culorile aprinse ale zalelor fac colierul un accesoriu în ton cu trendul culorilor neon.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolier personalizatzale colorateverderosuroyalbatrualbnegrugalbenorange

Colier personalizat “Creativity”

(cod: 7856)
19.99 Lei
 22 Lei
Descriere bijuterie

Colier personalizat “Creativity”, format din zale acrilice. Colierul este format din 22 zale. Culorile zalelor se pot alege din cele 9 culori disponibile iar ordinea lor în colier trebuie aleasă la realizarea comenzii. Fiecare colier conţine o închizătoare metalică şi lanţ pentru prelungire.

Puteţi să creaţi o multitudine de modele folosindu-vă imaginaţia. Culorile aprinse ale zalelor fac colierul un accesoriu în ton cu trendul culorilor neon.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 51.5 cm
Latime: 1.5 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata