Colier Nature's Love

Colierul Nature’s Love este realizat cu un design original eBiju din mărgele din lemn și inimioară decorată cu motive florale, pe şnur din piele ecologică. Un accesoriu magic în crearea stilului boho chic, dupa care toți vor întoarce privirea, îl reprezintă Colierul Nature’s Love. Derivat din termenul englezesc “bohemian”, stilul boho chic se trage din cultura aniilor ’60, perioada hippie amestecată cu influențe vintage, gypsy, folk sau etnice. Colierul Nature’s Love este dedicat femeilor care iubesc natura sunt pline de energie, vesele, romantice si visătoare. Dimensiuni inimioară: 2.4 x 2.2 cm. Lungimea colierului este reglabilă.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperlealbieftinspecialebijulovenatureinimioaramarolemn

Colier Nature's Love

(cod: 7187)
16.5 Lei
Descriere bijuterie

Colierul Nature’s Love este realizat cu un design original eBiju din mărgele din lemn și inimioară decorată cu motive florale, pe şnur din piele ecologică.
Un accesoriu magic în crearea stilului boho chic, dupa care toți vor întoarce privirea, îl reprezintă Colierul Nature’s Love.
Derivat din termenul englezesc “bohemian”, stilul boho chic se trage din cultura aniilor ’60, perioada hippie amestecată cu influențe vintage, gypsy, folk sau etnice.
Colierul Nature’s Love este dedicat femeilor care iubesc natura sunt pline de energie, vesele, romantice si visătoare.

Dimensiuni inimioară: 2.4 x 2.2 cm. Lungimea colierului este reglabilă.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 80 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata