Colier Hippie Man

Colierul Hippie Man este realizat manual, cu un design original eBiju, din lemn maro și albastru decoratat cu elemente din material sintetic crem cu inscripție tribală, pe fir elastică. Colierul este specific stilului hippie, bijuterii pe care anul acesta trebuie neaparat să le porţi, având în vedere că este anul dedicat modei hippie. Cuvantul "hippie" provine de la termenul de "hipster", folosit de fapt pentru a-i descrie pe tinerii beatnik din districtul Haight-Ashbury din San Francisco, SUA, care moșteniseră atitudinea nonconformistă a generației cincizecistă beat. Sezonul de vară al concertelor în aer liber nu trebuie să te prindă fără un astfel de colier modern, adecvat acestui tip de eveniment. Pentru festivalurile importante ale verii, ți-am pregatit un acest colier boem în stilul hippie, perfect pentru a-ți întâmpina trupa preferată în ton cu tendintele verii.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperlealbieftinspecialebijucolieralbastrumarobarbatmenlemn

Colier Hippie Man

(cod: 7189)
17.5 Lei
Descriere bijuterie

Colierul Hippie Man este realizat manual, cu un design original eBiju, din lemn maro și albastru decoratat cu elemente din material sintetic crem cu inscripție tribală, pe fir elastică.
Colierul este specific stilului hippie, bijuterii pe care anul acesta trebuie neaparat să le porţi, având în vedere că este anul dedicat modei hippie.
Cuvantul "hippie" provine de la termenul de "hipster", folosit de fapt pentru a-i descrie pe tinerii beatnik din districtul Haight-Ashbury din San Francisco, SUA, care moșteniseră atitudinea nonconformistă a generației cincizecistă beat.
Sezonul de vară al concertelor în aer liber nu trebuie să te prindă fără un astfel de colier modern, adecvat acestui tip de eveniment. Pentru festivalurile importante ale verii, ți-am pregatit un acest colier boem în stilul hippie, perfect pentru a-ți întâmpina trupa preferată în ton cu tendintele verii.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 50 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata
Set Hippie Man