Colier Green Serpentine

Colierul Green Serpentine este realizat din segmente de jad sepentin neregulat în nuanţe de verde şi segment din elemente tubulare de lemn crem deschis. Pietrele de jad serpentin sunt despărţite de mărgele mărunte de lemn crem deschis. Punctul de interes al acestui colier îl reprezintă ciucurul format din trei şiruri de mărgele mărunte de lemn crem deschis, terminate cu câte un element acrilic neregulat. Serpentinul sau Piatra Infinitului este o piatră semipreţioasă din familia Jadului şi simbolizează armonie şi echilibru.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierserpentinlemnverdecremcolier lungcolier ciucur

Colier Green Serpentine

(cod: 8020)
28 Lei
Descriere bijuterie

Colierul Green Serpentine este realizat din segmente de jad sepentin neregulat în nuanţe de verde şi segment din elemente tubulare de lemn crem deschis. Pietrele de jad serpentin sunt despărţite de mărgele mărunte de lemn crem deschis.

Punctul de interes al acestui colier îl reprezintă ciucurul format din trei şiruri de mărgele mărunte de lemn crem deschis, terminate cu câte un element acrilic neregulat.

Serpentinul sau Piatra Infinitului este o piatră semipreţioasă din familia Jadului şi simbolizează armonie şi echilibru.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 69 + 7 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata