Colier Green Jasper

Colierul este realizat manual, cu un design original eBiju, printr-o înșiruire de perle de sticlă verzi, mărgeluțe si elemente metalice aurii, material sintetic cu formă neregulată verde și patru pietre jasp verde african în formă de lacrimă. Colierul Green Jasper este o bijuterie cu o formă clasică, poate fi purtat cu succes atât la ținute de zi cât și de seară și care nu își va pierde din farmec și din actualitate nici cu trecerea timpului. În antichitate, jaspul era una din cele mai răspândite și apreciate pietre, tocmai de aceea poartă și numele de "Mama tuturor pietrelor" Jaspul este o piatra karmică, îmbunătățește destinul (are efect asupra karmei umane), protejează împotriva energiilor negative, una din cele mai puternice pietre protectoare, împotriva pericolelor, energiilor, spiritelor, atacurilor negative, vrajilor și blestemelor, gandurilor negative, protejând starea de sănătate.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperlealbieftinspecialebijucolierjaspperle de sticlaverde auriubronz

Colier Green Jasper

(cod: 7201)
36.5 Lei
Descriere bijuterie

Colierul este realizat manual, cu un design original eBiju, printr-o înșiruire de perle de sticlă verzi, mărgeluțe si elemente metalice aurii, material sintetic cu formă neregulată verde și patru pietre jasp verde african în formă de lacrimă.
Colierul Green Jasper este o bijuterie cu o formă clasică, poate fi purtat cu succes atât la ținute de zi cât și de seară și care nu își va pierde din farmec și din actualitate nici cu trecerea timpului.
În antichitate, jaspul era una din cele mai răspândite și apreciate pietre, tocmai de aceea poartă și numele de "Mama tuturor pietrelor"
Jaspul este o piatra karmică, îmbunătățește destinul (are efect asupra karmei umane), protejează împotriva energiilor negative, una din cele mai puternice pietre protectoare, împotriva pericolelor, energiilor, spiritelor, atacurilor negative, vrajilor și blestemelor, gandurilor negative, protejând starea de sănătate.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 48 + 13 cm