Colier "Gray Pearls"

Colier statement "Gray Pearls" este creat din perle de sticlă de culoare petrol, gri deschis si gri închis, pe suport din piele ecologică cu luciu colorat. Cine a zis ca perlele trebuie sa fie puține? În acest sezon se poată cât mai mule, la cercei, brățări, coliere, peste tot o aglomerare controlată de perle de diferite nuanțe și dimensiuni. Colierul se distinge prin accente statement, volum şi rafinament, impactul vizual depăşind orice aşteptări pentru femeia mereu surprinzătoare, îndrăzneaţă, glamour şi seducătoare! "Gray Pearls", un colier strălucitor și fresh dedicat unei femei vesele și cu sufletul tânăr! Se poate purta atât la o ținută office cât și la o ținută cocktail. Diametru perle: 0.8 - 1.2 cm

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperlealbieftinspecialebijugrialbastrucolier

Colier "Gray Pearls"

(cod: 7269)
32 Lei
Descriere bijuterie

Colier statement "Gray Pearls" este creat din perle de sticlă de culoare petrol, gri deschis si gri închis, pe suport din piele ecologică cu luciu colorat.
Cine a zis ca perlele trebuie sa fie puține? În acest sezon se poată cât mai mule, la cercei, brățări, coliere, peste tot o aglomerare controlată de perle de diferite nuanțe și dimensiuni.
Colierul se distinge prin accente statement, volum şi rafinament, impactul vizual depăşind orice aşteptări pentru femeia mereu surprinzătoare, îndrăzneaţă, glamour şi seducătoare!
"Gray Pearls", un colier strălucitor și fresh dedicat unei femei vesele și cu sufletul tânăr! Se poate purta atât la o ținută office cât și la o ținută cocktail.
Diametru perle: 0.8 - 1.2 cm

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 41+8 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata