Colier Golden Bling

Colier statement din lanţ auriu, pe şnur negru-auriu împletit. Inspirăte dintr-o gamă de idei pentru a alege bijuteriile potrivite, acestea pot fi idei la care nu te-ai mai gandit înainte. În fiecare an apar modele noi de bijuterii, colierul Golden Bling îl poți purta la ținute pentru evenimente, zile de nastere, cocktailuri, festivaluri de muzică. Acest tip de colier este unul ce creează un impact foarte, foarte puternic asupra privitorilor. Poate fi un cadou perfect, persoana norocoasă ce va avea ocazia să primească un astfel de colier se va simți într-adevar specială. Lăţimea lanţului: 2 cm.

colierstatementauriunegrumetalaluminiutrendtrendybijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Colier Golden Bling

(cod: 6992)
29 Lei
Descriere bijuterie

Colier statement din lanţ auriu, pe şnur negru-auriu împletit.
Inspirăte dintr-o gamă de idei pentru a alege bijuteriile potrivite, acestea pot fi idei la care nu te-ai mai gandit înainte. În fiecare an apar modele noi de bijuterii, colierul Golden Bling îl poți purta la ținute pentru evenimente, zile de nastere, cocktailuri, festivaluri de muzică. Acest tip de colier este unul ce creează un impact foarte, foarte puternic asupra privitorilor.
Poate fi un cadou perfect, persoana norocoasă ce va avea ocazia să primească un astfel de colier se va simți într-adevar specială.
Lăţimea lanţului: 2 cm.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 44+7.5 cm