Colier Exotic Orange

Colier format din trei piese ovale din sidef oranj şi doi bănuţi din sidef oranj la cele două capete. Piesele din sidef sunt intercalate de flori din fimo în trei culori ce formează un degrade: bleumarin, albastru şi alb. Deasemenea de o parte şi de alta a florilor se gsesc mărgele argintii metalizate. Suportul colierului este un lanţ metalic argintiu. Lungime sidef: 2 cm Diametru floare: 1 cm Colier cu un aer exotic ce îţi poate aduce un strop de culoare pentru ţinutele din această vară.

Coliersidefportocaliuflorialbastrefimomărgelelanţargintiubijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Colier Exotic Orange

(cod: 7840)
19.5 Lei
Descriere bijuterie

Colier format din trei piese ovale din sidef oranj şi doi bănuţi din sidef oranj la cele două capete. Piesele din sidef sunt intercalate de flori din fimo în trei culori ce formează un degrade: bleumarin, albastru şi alb. Deasemenea de o parte şi de alta a florilor se gsesc mărgele argintii metalizate. Suportul colierului este un lanţ metalic argintiu.

Lungime sidef: 2 cm
Diametru floare: 1 cm

Colier cu un aer exotic ce îţi poate aduce un strop de culoare pentru ţinutele din această vară.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 39 + 7 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata