Colier cu pene naturale negre cu metal argintiu

Colier format din trei pene naturale negre, atărnate de un medalion din metal argintiu decupat, încrustat cu cristale negre, pe lanţ argintiu. Dimensiuni pandantiv: 9.5 x 5.7 cm Penele au un simbolism deosebit, care îşi are rădăcinile în şamanism. Penele erau folosit la ritualurile de ascensiune cerească, pentru clarviziune şi apropiere de forţele divine. În epoca modernă, penele capătă valenţe exclusiviste şi sofisticate, fiind un accesoriu al extravaganţei.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierpenepandantivcristaledetalii

Colier cu pene naturale negre cu metal argintiu

(cod: 6280)
23.5 Lei
Descriere bijuterie

Colier format din trei pene naturale negre, atărnate de un medalion din metal argintiu decupat, încrustat cu cristale negre, pe lanţ argintiu.
Dimensiuni pandantiv: 9.5 x 5.7 cm

Penele au un simbolism deosebit, care îşi are rădăcinile în şamanism. Penele erau folosit la ritualurile de ascensiune cerească, pentru clarviziune şi apropiere de forţele divine. În epoca modernă, penele capătă valenţe exclusiviste şi sofisticate, fiind un accesoriu al extravaganţei.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 77.5 + 5 . mm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata