Colier "Black Rose"

Atent lucrat, colierul iese în evidență prin farmecul trandafirului negru si lanțul din metal gros, cu dungi roșu-megru ce îl completează învăluie întregul aspect într-un mister care cu siguranță va atrage atenția. Trandafirul este considerat a fi cel mai expresiv simbol al iubirii, exprimând toate posibilele nuanțe pe care le poate lua sentimentul de dragoste: pasiune, suferinta, gelozie. O legenda grecească spune că trandafirul ar fi fost destinat să fie, încă de la naștere, cea mai frumoasă floare. Zeița florilor, Chloris, a creat trandafirul din trupul unei nimfe moarte, foarte dragă ei, și a vrut ca noua floare să nu aibă pereche pe lume. Trandafirul negru este o specie foarte rară de trandafir sau, mai exact, “trandafiriul Halfeti”, numit astfel după localitatea din Turcia în care este crescut. Colierul "Black Rose" va completa cu succes ţinutele romantice aducându-şi posesoarea în centrul atenţiei şi învăluind-o cu un farmec desăvârşit. Diametru floare: 2.4 cm.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijunegrurosufimofloarecolierlantcadou

Colier "Black Rose"

(cod: 7205)
20.99 Lei
Descriere bijuterie

Atent lucrat, colierul iese în evidență prin farmecul trandafirului negru si lanțul din metal gros, cu dungi roșu-megru ce îl completează învăluie întregul aspect într-un mister care cu siguranță va atrage atenția.
Trandafirul este considerat a fi cel mai expresiv simbol al iubirii, exprimând toate posibilele nuanțe pe care le poate lua sentimentul de dragoste: pasiune, suferinta, gelozie.
O legenda grecească spune că trandafirul ar fi fost destinat să fie, încă de la naștere, cea mai frumoasă floare. Zeița florilor, Chloris, a creat trandafirul din trupul unei nimfe moarte, foarte dragă ei, și a vrut ca noua floare să nu aibă pereche pe lume.
Trandafirul negru este o specie foarte rară de trandafir sau, mai exact, “trandafiriul Halfeti”, numit astfel după localitatea din Turcia în care este crescut.
Colierul "Black Rose" va completa cu succes ţinutele romantice aducându-şi posesoarea în centrul atenţiei şi învăluind-o cu un farmec desăvârşit.
Diametru floare: 2.4 cm.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 48 + 7 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata