Brăţară “Cluster”

Brăţară “Cluster” este realizată dintr-o înşiruire de elemente cubice argintii metalizate pe fir metalic flexbil. În cele două capete ale brăţării se găsesc două mărgele supradimensionate de culoare argintiu maroniu cu un finisaj de efect de oglindă. Diametru mărgele metalizate: 2.2 cmm Brăţara are o strălucire aparte datorită elementelor metalizate şi a efectului de oglindă a mărgelelor. Este uşor de pus şi de dat jos şi este ideală penru o ieşire în noaptea de Revelion.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubrataraargintiuelemente cubicemargele metalizateefect oglinda

Brăţară “Cluster”

(cod: 8018)
12.5 Lei
Descriere bijuterie

Brăţară “Cluster” este realizată dintr-o înşiruire de elemente cubice argintii metalizate pe fir metalic flexbil. În cele două capete ale brăţării se găsesc două mărgele supradimensionate de culoare argintiu maroniu cu un finisaj de efect de oglindă.

Diametru mărgele metalizate: 2.2 cmm

Brăţara are o strălucire aparte datorită elementelor metalizate şi a efectului de oglindă a mărgelelor. Este uşor de pus şi de dat jos şi este ideală penru o ieşire în noaptea de Revelion.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 24 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata