Set Elegant Night

Set auriu alcătuit din colier, brăţară, cercei şi inel. Colierul este în formă de V cu şiruri de cristale aşezate vertical în creştere. Începe de pe margine de la siruri de două cristale până la cel central din şapte cristale plus unul mai mare rotund. Brăţară este simplă dintr-un singur şir de cristale încrustate în metal auriu. Cercei sunt în formă de romb din şiruri de cristale aşezate oblic. Inelul este o bandă metalică aurie cu un cristal central. Lungime colier: 36 + 9 cm Lungime cercei: 3 cm Lungime brăţara: 12 + 8 cm Inel reglabil Un set elegant ideal pentru ţinute de seară constând în rochii vaporoase în culori calde.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijusetcolierbrataracerceiinelcristaleauriuset auriu

Set Elegant Night

(cod: 7370)
36 Lei
 48 Lei
Descriere bijuterie

Set auriu alcătuit din colier, brăţară, cercei şi inel. Colierul este în formă de V cu şiruri de cristale aşezate vertical în creştere. Începe de pe margine de la siruri de două cristale până la cel central din şapte cristale plus unul mai mare rotund. Brăţară este simplă dintr-un singur şir de cristale încrustate în metal auriu.
Cercei sunt în formă de romb din şiruri de cristale aşezate oblic.
Inelul este o bandă metalică aurie cu un cristal central.

Lungime colier: 36 + 9 cm
Lungime cercei: 3 cm
Lungime brăţara: 12 + 8 cm
Inel reglabil

Un set elegant ideal pentru ţinute de seară constând în rochii vaporoase în culori calde.

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata