Set colier şi cercei statement multişirag albastru marin

Set alcătuit dintr-un colier statement şi cercei multişirag. Colierul este format din 29 de fire negre, pe care sunt înşiruite mărgele albastru marin , cu efect sidefat verde şi mov. Cerceii în formă de lacrimă sunt alcătuiţi din 2 fire, cu aceeaşi tip de mărgele. Acest efect de luciu sidefat este obţinut prin vopsirea a mai multor straturi, care pe urmă sunt tratate sub lumină UV. Dimensiuni cercei: 7 x 2.5 cm Un set superb, care este ideal pentru accesorizarea ţinutelor de festival sau de clubbing.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijumultisiragmargelestatementcoliercerceiefect luciossidefatalbastru marinmovvioletmultisirstatementset

Set colier şi cercei statement multişirag albastru marin

(cod: 6329)
14.5 Lei
 22.99 Lei
Descriere bijuterie

Set alcătuit dintr-un colier statement şi cercei multişirag. Colierul este format din 29 de fire negre, pe care sunt înşiruite mărgele albastru marin , cu efect sidefat verde şi mov. Cerceii în formă de lacrimă sunt alcătuiţi din 2 fire, cu aceeaşi tip de mărgele. Acest efect de luciu sidefat este obţinut prin vopsirea a mai multor straturi, care pe urmă sunt tratate sub lumină UV.
Dimensiuni cercei: 7 x 2.5 cm

Un set superb, care este ideal pentru accesorizarea ţinutelor de festival sau de clubbing.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 44+7 cm
Latime: 8 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata