Set brăţări "Hindi summer"

Set brăţări “Hindi Summer” format din două brăţari pe suport elastic. O brăţară formată dintr-un şir de cristale faţetate turcoaz cu o figurină metalică aurie în formă de elefant acoperit cu email roz deschis şi încrustat cu cristale multicolore. Aşezarea culorilor cristalelor diferă de la un model la altul, astfel fiecare model este unicat. A doua brăţară este un şir de perle de sticlă crem. Cele două pot fi purtate separat sau împreună. O combinaţie de detaliu minuţios, frumos lucrat şi culori vesele care strălucesc şi vă înveselesc viaţa de zi cu zi.

Set brăţăriHindi Summercristale faţetateturcoazperle de sticlăcremfigurinăelefănţelmetal auriucristalemulticolorfir elasticelefantverdealbastrurosurozbijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Set brăţări "Hindi summer"

(cod: 7820)
22.5 Lei
Descriere bijuterie

Set brăţări “Hindi Summer” format din două brăţari pe suport elastic. O brăţară formată dintr-un şir de cristale faţetate turcoaz cu o figurină metalică aurie în formă de elefant acoperit cu email roz deschis şi încrustat cu cristale multicolore. Aşezarea culorilor cristalelor diferă de la un model la altul, astfel fiecare model este unicat. A doua brăţară este un şir de perle de sticlă crem.

Cele două pot fi purtate separat sau împreună.

O combinaţie de detaliu minuţios, frumos lucrat şi culori vesele care strălucesc şi vă înveselesc viaţa de zi cu zi.

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata