Set 3 cercei Gray Rose

Set trei cercei alcătuiţi dintr-o pereche de cercei în formă de trandafiri acoperiţi în totalitate de sclipici gri închis, o pereche de cercei din perle de sticlă gri şi o pereche de cercei din cristale albe transparente. Diametru trandafiri: 1.5 cm Diametru perle: 0.8 cm Diametru cristale: 0.8 cm O pereche de cercei potrivită pentru fiecare zi indiferent de momentul zilei. Dimineaţa puteţi purta cerceii de perle la o ţinută mai office, iar seara puteţi ieşi în oraş purtând trandafirii cu sclipici.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucerceiset cerceicirstalesclipicigriperle de sticla

Set 3 cercei Gray Rose

(cod: 7971)
8 Lei
Descriere bijuterie

Set trei cercei alcătuiţi dintr-o pereche de cercei în formă de trandafiri acoperiţi în totalitate de sclipici gri închis, o pereche de cercei din perle de sticlă gri şi o pereche de cercei din cristale albe transparente.

Diametru trandafiri: 1.5 cm
Diametru perle: 0.8 cm
Diametru cristale: 0.8 cm

O pereche de cercei potrivită pentru fiecare zi indiferent de momentul zilei. Dimineaţa puteţi purta cerceii de perle la o ţinută mai office, iar seara puteţi ieşi în oraş purtând trandafirii cu sclipici.

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata