Pandantiv "Sleepy Bear"

Pandantiv “Sleepy Bear” format din două fire de şnur maro şi un lanţ auriu cu zale metalice, prinse impreună formând un singur suport. De acest suport este atârnată o figurină ce reprezintă un ursuleţ maro într-o prijama albastră cu buline. Figurina este din metal auriu. Dimensiuni ursuleţ: 2 x 1.5 cm Un accesorriu care ne duce cu gândul spre minunata lume acopilăriei şi deasemenea un cadou jucăuş şi colorat pentru adolescente.

PandantivSleepy Bearursuleţmaropijamametal auriuemaillanţauriuşnur dublumarobijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Pandantiv "Sleepy Bear"

(cod: 7825)
17 Lei
Descriere bijuterie

Pandantiv “Sleepy Bear” format din două fire de şnur maro şi un lanţ auriu cu zale metalice, prinse impreună formând un singur suport. De acest suport este atârnată o figurină ce reprezintă un ursuleţ maro într-o prijama albastră cu buline. Figurina este din metal auriu.

Dimensiuni ursuleţ: 2 x 1.5 cm

Un accesorriu care ne duce cu gândul spre minunata lume acopilăriei şi deasemenea un cadou jucăuş şi colorat pentru adolescente.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 42 + 6 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata