Pandantiv "Moustache"

Pandantiv “Moustache” compus dintr-o figurină centrală în formă de mustaţă aurie. Această este prinsă de o parte şi de alta de lanţ cu zale rotunde din metal auriu. Dimensiuni mustaţă: 1.3 x 4 cm La început mustaţa apărea doar în pozele tinerilor postate pe internet, desenată de aceştia pe degete dar în curând s-a dovedit a fi un fenomen global şi a început să apară peste tot, printată pe tricouri, brodată pe bluze, era folosită ca şi logo sau ca accesoriu în bijuterii. Originea acestui trend este cultura hipsterilor combinată cu un fler vintage, care au adus mustaţa şi barba din nou în atenţia bărbaţilor. Mai mult de cât atât mustaţa amintesşte de o notă de stil şi de o eleganţă fără vârstă, considerată un simbol al unui gentleman, concept cu care oamenilor le-a plăcut dintotdeauna să se "joace".

Pandantiv“Moustache”metal auriulanţ auriuzale rotundemedalionhipsterauriubijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Pandantiv "Moustache"

(cod: 7803)
14 Lei
Descriere bijuterie

Pandantiv “Moustache” compus dintr-o figurină centrală în formă de mustaţă aurie. Această este prinsă de o parte şi de alta de lanţ cu zale rotunde din metal auriu.

Dimensiuni mustaţă: 1.3 x 4 cm

La început mustaţa apărea doar în pozele tinerilor postate pe internet, desenată de aceştia pe degete dar în curând s-a dovedit a fi un fenomen global şi a început să apară peste tot, printată pe tricouri, brodată pe bluze, era folosită ca şi logo sau ca accesoriu în bijuterii.
Originea acestui trend este cultura hipsterilor combinată cu un fler vintage, care au adus mustaţa şi barba din nou în atenţia bărbaţilor. Mai mult de cât atât mustaţa amintesşte de o notă de stil şi de o eleganţă fără vârstă, considerată un simbol al unui gentleman, concept cu care oamenilor le-a plăcut dintotdeauna să se "joace".

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 45.5 + 7 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata