Pandantiv “Love Forever”, cu inimioară din cristale albe

Pandantiv “Love Forever”, din metal argintiu, compusă din două figurine şi o inimioară din cristale albe, pe lanţ argintiu. Un pandantiv care poate fi cadoul perfect persoanei iubite de Valentine’s Day sau cu ocazia unei zile speciale. Un asemenea cadou poate fi o mică atenţie, un simbol al iubirii. În România, sărbătoarea tradiţională pentru iubiţi este Dragobete care este sărbătorită pe 24 februarie. Numele vine de la un personaj din folclorul românesc care se presupune că ar fi fiul Babei Dochia. Etimologic, o parte din numele de Dragobete poate fi găsit şi în cuvântul românesc dragoste. Dimensiune medalion: 3 x 2 cm.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucristalecolierinimioaralove foreverel si eadragobetedragosteiubitaperechepandantivargintiumetalvalentine's day

Pandantiv “Love Forever”, cu inimioară din cristale albe

(cod: 7120)
8.8 Lei
 15.99 Lei
Descriere bijuterie

Pandantiv “Love Forever”, din metal argintiu, compusă din două figurine şi o inimioară din cristale albe, pe lanţ argintiu.

Un pandantiv care poate fi cadoul perfect persoanei iubite de Valentine’s Day sau cu ocazia unei zile speciale. Un asemenea cadou poate fi o mică atenţie, un simbol al iubirii.

În România, sărbătoarea tradiţională pentru iubiţi este Dragobete care este sărbătorită pe 24 februarie. Numele vine de la un personaj din folclorul românesc care se presupune că ar fi fiul Babei Dochia. Etimologic, o parte din numele de Dragobete poate fi găsit şi în cuvântul românesc dragoste.

Dimensiune medalion: 3 x 2 cm.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 46 cm