Pandantiv "Je t'aime"

Pandantiv rotund "Je t'aime" din metal auriu acoperit cu email roz deschis. Pe suprafaţa roz este inscripţionat în relief textul "Je t'aime" din metal auriu. De jur împrejur marginea pandantivului este încrustată cu perle de sticlă albe. Marginea pandantivului este uşor ondulată ducând cu gandul la petalele unei flori. Pandantivul este atârnat pe un lanţ auriu din aluminiu. Lanţul auriu are între fiecare zală câte o perlă de culoare crem şi roz deschis. Diametru pandantiv: 3.3 cm "Je t'aime" înseamnă în franceză "Te iubesc". Lungimea lanţului face pandantivul ideal de purtat la bluze sau rochii casual.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijuperlelanţpandantivcolierje t'aimepandantiv je t'aimerozcremalbauriu

Pandantiv "Je t'aime"

(cod: 7692)
29.99 Lei
Descriere bijuterie

Pandantiv rotund "Je t'aime" din metal auriu acoperit cu email roz deschis. Pe suprafaţa roz este inscripţionat în relief textul "Je t'aime" din metal auriu. De jur împrejur marginea pandantivului este încrustată cu perle de sticlă albe. Marginea pandantivului este uşor ondulată ducând cu gandul la petalele unei flori. Pandantivul este atârnat pe un lanţ auriu din aluminiu. Lanţul auriu are între fiecare zală câte o perlă de culoare crem şi roz deschis.
Diametru pandantiv: 3.3 cm

"Je t'aime" înseamnă în franceză "Te iubesc". Lungimea lanţului face pandantivul ideal de purtat la bluze sau rochii casual.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 84 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata