Pandantiv inox Batman

Pandantiv din oţel inox în fomră de simbol Batman, simbol ce întruchipeazâ un liliac cu aripile deschise. Pandantivul este atârnat pe un suprt din piele ecologică neagră împletită. Simbolul Batman este identic cu cel din filmul cu acelaşi nume. dimensiuni pandantiv: 2.2 x 3 cm. Batman este un personaj ficţional, un supererou care a fost creat de artistul Bob Kane şi a debutat în revistele de benzi desenate în anul 1939. De atunci şi până în prezent s-a dezvoltat o întreagă industrie în jurul lui cu ajutorul media, radio, televiziune şi filme. Cei care îndrăgesc benzile desenate şi în special supereroul Batman vor fi încântaţi de acest pandantiv.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijupanadantivcoliercolier barbatibaietisuper eroubatanliliacbenzi desenatepielepiele ecologica

Pandantiv inox Batman

(cod: 7437)
16.99 Lei
 19 Lei
Descriere bijuterie

Pandantiv din oţel inox în fomră de simbol Batman, simbol ce întruchipeazâ un liliac cu aripile deschise. Pandantivul este atârnat pe un suprt din piele ecologică neagră împletită.
Simbolul Batman este identic cu cel din filmul cu acelaşi nume.
dimensiuni pandantiv: 2.2 x 3 cm.

Batman este un personaj ficţional, un supererou care a fost creat de artistul Bob Kane şi a debutat în revistele de benzi desenate în anul 1939. De atunci şi până în prezent s-a dezvoltat o întreagă industrie în jurul lui cu ajutorul media, radio, televiziune şi filme.
Cei care îndrăgesc benzile desenate şi în special supereroul Batman vor fi încântaţi de acest pandantiv.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 55+5 cm