Pandantiv Golden Rose

Pandantiv în formă de trandafir cu frunze decupat din oţel inox auriu. Pandantivul este prins pe un lanţ din oţel inox auriu. Este un panadantiv ce poate fi purtat aproape oricând şi are avantajul că este din oţel inoxidabil. Dimensiuni pandantiv: 3.5 x 2 cm Trandafirul este floarea-simbol a iubirii,este o floare îndrăgită aproape de toţi dăruită de îndrăgostiţi femeilor iubite. În prezent există peste 200 de soiuri de trandafiri, iar parfumul şi uleiurile esenţiale de trandafi sunt răspândite în întrega lume.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijupandantivcoliertrandafirinoxotelinoxidabillant inoxauriu

Pandantiv Golden Rose

(cod: 7439)
27.5 Lei
 38 Lei
Descriere bijuterie

Pandantiv în formă de trandafir cu frunze decupat din oţel inox auriu. Pandantivul este prins pe un lanţ din oţel inox auriu. Este un panadantiv ce poate fi purtat aproape oricând şi are avantajul că este din oţel inoxidabil.
Dimensiuni pandantiv: 3.5 x 2 cm

Trandafirul este floarea-simbol a iubirii,este o floare îndrăgită aproape de toţi dăruită de îndrăgostiţi femeilor iubite. În prezent există peste 200 de soiuri de trandafiri, iar parfumul şi uleiurile esenţiale de trandafi sunt răspândite în întrega lume.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 50 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata