Pandantiv "Golden Owl"

Pandantiv care reprezintă o stilizare a unei bufniţe din metal auriu. Corpul acesteia este format de o perlă de sticlă gri. Ochii sunt reprezentaţi de două cristale rotunde negre iar fruntea acesteia este încrustată cu cristale albe. Acest pandantiv este atârnat de un lanţ auriu cu zale rotunde metalice din loc în loc este intercalat cu cristale negre romboidale. Dimensiuni bufniţă: 3 x 1.5 cm Bufniţa este un simbol popular devenit un trend în materie de bijuterii datorită diverselor straturi de simbolistică pe care le are. Bufniţa este un simbol asociat cu înţelepciunea, misterul, previziunea, misticismul, secretele şi protecţia.

PandantivGolden Owlbufniţămetal auriuperlă de sticlăgricristalenegrealblanţ auriubijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Pandantiv "Golden Owl"

(cod: 7799)
20 Lei
Descriere bijuterie

Pandantiv care reprezintă o stilizare a unei bufniţe din metal auriu. Corpul acesteia este format de o perlă de sticlă gri. Ochii sunt reprezentaţi de două cristale rotunde negre iar fruntea acesteia este încrustată cu cristale albe. Acest pandantiv este atârnat de un lanţ auriu cu zale rotunde metalice din loc în loc este intercalat cu cristale negre romboidale.

Dimensiuni bufniţă: 3 x 1.5 cm

Bufniţa este un simbol popular devenit un trend în materie de bijuterii datorită diverselor straturi de simbolistică pe care le are.
Bufniţa este un simbol asociat cu înţelepciunea, misterul, previziunea, misticismul, secretele şi protecţia.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 72 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata