Pandantiv "Golden Fox"

Pandantiv “Golden Fox” reprezentat prin stilizarea a unei vulpi aurii incrustată pe furnte şi pe coadă cu cristale albe transparente. În partea de jos a figurinei se află o perlă de sticlă crem. Coada vulpii are în partea din spate un inel prin care este introdus suportul pandantivului. Suportul este format din două şnururi textile albe. În cultura celtică, vulpea era văzută ca un ghid şi era onorată pentru înţelepciunea ei. Sensibil, dar câteodată viclean, acest animal puternic este un ghid minunat pentru situaţii complicate.

PandantivGolden Foxperlă de sticlăcremfigurină vulpemetal auriucristalecristalalbeşnur dublualbbijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Pandantiv "Golden Fox"

(cod: 7801)
13.99 Lei
 16 Lei
Descriere bijuterie

Pandantiv “Golden Fox” reprezentat prin stilizarea a unei vulpi aurii incrustată pe furnte şi pe coadă cu cristale albe transparente. În partea de jos a figurinei se află o perlă de sticlă crem. Coada vulpii are în partea din spate un inel prin care este introdus suportul pandantivului. Suportul este format din două şnururi textile albe.

În cultura celtică, vulpea era văzută ca un ghid şi era onorată pentru înţelepciunea ei. Sensibil, dar câteodată viclean, acest animal puternic este un ghid minunat pentru situaţii complicate.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 39.5 + 9.5 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata