Pandantiv Bunny Face

Pandantivul Bunny Face este realizat din metal auriu cu cristale albe și o perlă de sticlă gri care ține loc de față pe un lănţişor din bile aurii. În multe culturi, cum ar fi Asia, iepurele este un simbol al longevitații, al familiei și al creativitații. În plus, acest mic animaluț este folosit ca simbol al Paștelui, el aducând cadouri. Iepurele este un simbol al abundenței, confortului și vulnerabilității. În plus, este asociat cu iubirea, norocul, timiditatea, viteza, renașterea, armonia și percepția. Vrei să daruiești un cadou ca un simbol al familiei sau al creativitații, atunci poti să alegi pandantivul "Bunny Face". Iepurele simbolizează şi aduce cu sine noroc, personificând totodată amabilitatea, rafinamentul şi eleganţa, calităţi pe care vi le puteţi însuşi dacă accesorizati acest colier la ținutele dvs. Dimensiuni pandantiv: 2.8 x 1.2 cm.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijugriiepurasiepurepandantivPasticadouauriu

Pandantiv Bunny Face

(cod: 7291)
11.99 Lei
 14.5 Lei
Descriere bijuterie

Pandantivul Bunny Face este realizat din metal auriu cu cristale albe și o perlă de sticlă gri care ține loc de față pe un lănţişor din bile aurii.
În multe culturi, cum ar fi Asia, iepurele este un simbol al longevitații, al familiei și al creativitații. În plus, acest mic animaluț este folosit ca simbol al Paștelui, el aducând cadouri. Iepurele este un simbol al abundenței, confortului și vulnerabilității. În plus, este asociat cu iubirea, norocul, timiditatea, viteza, renașterea, armonia și percepția. Vrei să daruiești un cadou ca un simbol al familiei sau al creativitații, atunci poti să alegi pandantivul "Bunny Face".
Iepurele simbolizează şi aduce cu sine noroc, personificând totodată amabilitatea, rafinamentul şi eleganţa, calităţi pe care vi le puteţi însuşi dacă accesorizati acest colier la ținutele dvs.

Dimensiuni pandantiv: 2.8 x 1.2 cm.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 44 + 6 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata