Pandantiv Antique Howlit

Pandantiv din piatră semipreţioasă howlit turcoaz, de formă ovală cu irizaţii aurii. Cabochonul este fixat pe o bază din metal cu detalii atent lucrate din metal argintiu antichizat, care formează centre de interes în partea de sus şi cea de jos. În partea de jos detaliile se termină cu o inimioară din metal argintiu cu detalii delicate. Pandantivul este atârnat pe un lanţ din metal argintiu cu zale în formă de melcişori. Dimensiuniu pandantiv: 4.2 x 2.2 cm Howlitul este o piatră semipreţioasă naturală, este o piatră care inspiră creativitate. Acest pandantiv poate fi asortat cu succes la rochiţe elegante cu decolteuri adânci în V.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucerceivintageanticipiatra semipretioasacabochonhowlithowliteturcoazargintiuantichizat

Pandantiv Antique Howlit

(cod: 7678)
21.99 Lei
Descriere bijuterie

Pandantiv din piatră semipreţioasă howlit turcoaz, de formă ovală cu irizaţii aurii. Cabochonul este fixat pe o bază din metal cu detalii atent lucrate din metal argintiu antichizat, care formează centre de interes în partea de sus şi cea de jos. În partea de jos detaliile se termină cu o inimioară din metal argintiu cu detalii delicate. Pandantivul este atârnat pe un lanţ din metal argintiu cu zale în formă de melcişori.
Dimensiuniu pandantiv: 4.2 x 2.2 cm

Howlitul este o piatră semipreţioasă naturală, este o piatră care inspiră creativitate.

Acest pandantiv poate fi asortat cu succes la rochiţe elegante cu decolteuri adânci în V.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 46 + 7 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata