Colier “Zig Zag”

Colierul “Zig Zag” este realizat dintr-o înşirare în formă de zig zag a unor cristale negre de formă dreptunghiulară faţetată şi a unor cristale argintii rotunde faţetate. În partea din spate suportul colierului este un şnur din imitaţie de piele întoarsă neagră. Aceast colier este caracterizat de originalitate şi unicitate datorită aşezării ingenioase a cristalelor. Colierul “Zig Zag” este esenţial pentru o ţinută perfectă de party sau pentru o zi elegantă la birou deoarece datorită monocromiei poat fi asortat cu uşurinţă oricărei palete de culori.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliercristalenegruargintiuzig zagimitatie piele

Colier “Zig Zag”

(cod: 7891)
29.99 Lei
Descriere bijuterie

Colierul “Zig Zag” este realizat dintr-o înşirare în formă de zig zag a unor cristale negre de formă dreptunghiulară faţetată şi a unor cristale argintii rotunde faţetate. În partea din spate suportul colierului este un şnur din imitaţie de piele întoarsă neagră.

Aceast colier este caracterizat de originalitate şi unicitate datorită aşezării ingenioase a cristalelor.
Colierul “Zig Zag” este esenţial pentru o ţinută perfectă de party sau pentru o zi elegantă la birou deoarece datorită monocromiei poat fi asortat cu uşurinţă oricărei palete de culori.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 42 + 5 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata