Colier Wood Trend

Colier format dintr-un şir de mărgele de lemn crem. În partea centrală colierul prezintă un centru de interes format din asocierea unor mărgele de lemn maro de diametre mai mari despărţite central de un element metalic auriu încrustat cu cristale albe. Diametru mărgele: 0.8 - 1 cm Recent, tot mai multă lume renunţă la bijuteriile făcute din metale rece şi le aleg pe cele făcute din lemn, mult mai apropiate de natură. Lemnul transmite frumuseţe, fascinaţie şi o complexitate mare de esenţe, culori şi texturi.

Coliermarocremmărgelelemnelement decorativauriucristalealbbijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Colier Wood Trend

(cod: 7796)
19 Lei
Descriere bijuterie

Colier format dintr-un şir de mărgele de lemn crem. În partea centrală colierul prezintă un centru de interes format din asocierea unor mărgele de lemn maro de diametre mai mari despărţite central de un element metalic auriu încrustat cu cristale albe.

Diametru mărgele: 0.8 - 1 cm

Recent, tot mai multă lume renunţă la bijuteriile făcute din metale rece şi le aleg pe cele făcute din lemn, mult mai apropiate de natură. Lemnul transmite frumuseţe, fascinaţie şi o complexitate mare de esenţe, culori şi texturi.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 46 + 8 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata