Colier White Beauty

Colier din perle sticlă albă şi cristale albe transparente de formă rotundă faţetată cu luciu aurora borealis şi cristale albe transparente de formă romboidală. De o parte şi de alta a perlei de sticlă este aşezat câte un element metalic argintiu în formă de floricică. Diametru perle: 0.8 cm Perlele pot fi purtate atât la ţinute clasice cât şi în combinaţii moderne, astfel acest colier îl poţi purta şi la o rochie de seară elegantă, sau la un sacou de tweed dar şi la o bluză mai casual. Un colier simplu şi elegant în acelaşi timp, care poate fi purtat şi de mirese în ziua nunţii.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierperle de sticlaperlamiresemireasanuntacristalealbalbeclasicelegant

Colier White Beauty

(cod: 7695)
25.99 Lei
Descriere bijuterie

Colier din perle sticlă albă şi cristale albe transparente de formă rotundă faţetată cu luciu aurora borealis şi cristale albe transparente de formă romboidală. De o parte şi de alta a perlei de sticlă este aşezat câte un element metalic argintiu în formă de floricică.
Diametru perle: 0.8 cm

Perlele pot fi purtate atât la ţinute clasice cât şi în combinaţii moderne, astfel acest colier îl poţi purta şi la o rochie de seară elegantă, sau la un sacou de tweed dar şi la o bluză mai casual.
Un colier simplu şi elegant în acelaşi timp, care poate fi purtat şi de mirese în ziua nunţii.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 46 + 4 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata
Set de mireasă, cu cristale şi perle de sticlă