Colier “Turqoise Boho Autumn”

Colierul “Turqoise Boho Autumn” este un colier lung de inspiraţie boho chic care poate fi purtat la ţinute boho casual. Acest colier este alcătuit dintr-un lanţ metalic argintiu de care sunt atârnate mai multe pandantive. Unul dintre pandantive este un medalion de formă ovală din metal argntiu antichizat cu motive decorative, cu o piatră de howlit turcoaz cu irizaţii maro. Pe lângă acest pandantiv colierul mai prezintă un ciucure din imitaţie de piele întoarsă maro şi o cheiţă gotică din metal argntiu antichizat. Un colier ce se potriveşte unei personalităţi libere, hippie care preferă un look mai natural şi relaxat.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliercolier bohohowlitturcoazcheitapielehippieautumn

Colier “Turqoise Boho Autumn”

(cod: 7943)
25 Lei
Descriere bijuterie

Colierul “Turqoise Boho Autumn” este un colier lung de inspiraţie boho chic care poate fi purtat la ţinute boho casual.

Acest colier este alcătuit dintr-un lanţ metalic argintiu de care sunt atârnate mai multe pandantive. Unul dintre pandantive este un medalion de formă ovală din metal argntiu antichizat cu motive decorative, cu o piatră de howlit turcoaz cu irizaţii maro. Pe lângă acest pandantiv colierul mai prezintă un ciucure din imitaţie de piele întoarsă maro şi o cheiţă gotică din metal argntiu antichizat.

Un colier ce se potriveşte unei personalităţi libere, hippie care preferă un look mai natural şi relaxat.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 73 cm