Colier "Sunny Day", din metal auriu

Colier din cinci discuri metalice aurii, decorate cu mărgele albe şi albastre, cu email galben, şi cu cristale albe. Pe discul mare, central, este agăţat un element metalic în formă de lacrimă. Elementele sunt legate între ele cu lanţ auriu. Un colier care se bazează cromatic pe contrastul culorilor albastru şi galben, astfel are un aer fresh, ca şi o dimineaţă însorită. Un colier foarte decorativ, cu influenţe folk, care sigur va înfrumuseţa orice ţinută boho chic.

coliercristalegalbenalbalbastrumărgeleauriumetalieftinbijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesorii

Colier "Sunny Day", din metal auriu

(cod: 6755)
38.99 Lei
Descriere bijuterie

Colier din cinci discuri metalice aurii, decorate cu mărgele albe şi albastre, cu email galben, şi cu cristale albe. Pe discul mare, central, este agăţat un element metalic în formă de lacrimă. Elementele sunt legate între ele cu lanţ auriu.

Un colier care se bazează cromatic pe contrastul culorilor albastru şi galben, astfel are un aer fresh, ca şi o dimineaţă însorită. Un colier foarte decorativ, cu influenţe folk, care sigur va înfrumuseţa orice ţinută boho chic.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 48.5+6.5 mm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata