Colier Summer’s Spirit

Colier boho chic cu influenţe tahitiene format din patru elemente neregulate din acril verde neon. Între ele se găsesc pietre neregulate de jasp alb şi mărgele mici de lemn vişiniu şi turcoaz. Elementele care dau personalitate acestui colier sunt ciucurii din aţă verde neon. Partea de suport a colierului este un fir de piele ecologică maro. Culorile neon revin pe podiumuri în această vară aşa că nu vei putea fi ignorată în vara aceasta la festivalurile de muzică purtând acest colier cu acente boho şi neon. Culoarea verde neon sigur îţi va face bronzul să fie şi mai intens.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierciucuriverde neonboho chictahititahitianalbvişiniuturcoazpiele ecologica

Colier Summer’s Spirit

(cod: 7477)
24 Lei
Descriere bijuterie

Colier boho chic cu influenţe tahitiene format din patru elemente neregulate din acril verde neon. Între ele se găsesc pietre neregulate de jasp alb şi mărgele mici de lemn vişiniu şi turcoaz. Elementele care dau personalitate acestui colier sunt ciucurii din aţă verde neon. Partea de suport a colierului este un fir de piele ecologică maro.

Culorile neon revin pe podiumuri în această vară aşa că nu vei putea fi ignorată în vara aceasta la festivalurile de muzică purtând acest colier cu acente boho şi neon. Culoarea verde neon sigur îţi va face bronzul să fie şi mai intens.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 59 + 10 cm