Colier Summer Rose

Colier compus din trei trandafiri. Punctul de interes este reprezentat de un trandafir din acril roz şi roz deschis care este aşezat central şi de care sunt atârnate trei cristale briolette alb opal care formează împreună un ciorchin. În partea de sus de o parte şi de alta se găsesc doi trandafir din acril alb cu roz deschis, urmaţi de un şir de cristale briolette alb opal. Diametru trandafiri: 2 - 2.5 cm Un colier romantic, proaspăt şi delicat care combinat împreună cu rochiţe uşoare din dantelă îţi va dărui un aer boem şi artistic.

Coliertrandafirialbrozcristalecristalbriolettealb opalbijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Colier Summer Rose

(cod: 7805)
24 Lei
Descriere bijuterie

Colier compus din trei trandafiri. Punctul de interes este reprezentat de un trandafir din acril roz şi roz deschis care este aşezat central şi de care sunt atârnate trei cristale briolette alb opal care formează împreună un ciorchin. În partea de sus de o parte şi de alta se găsesc doi trandafir din acril alb cu roz deschis, urmaţi de un şir de cristale briolette alb opal.

Diametru trandafiri: 2 - 2.5 cm

Un colier romantic, proaspăt şi delicat care combinat împreună cu rochiţe uşoare din dantelă îţi va dărui un aer boem şi artistic.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 40 + 8 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata