Colier "Summer Flowers"

Colier “Summer Flowers” format din trei feluri de flori. Floarea aşezată central are cinci petale dintre care patru sunt acoperite cu un email roz deschis iar una este încrustată cu cristale albe. În mijlocul florii se găseşte o perlă de sticlă albă. Floarea centrală este flancată de o parte şi de alta de două flori uşor curbate, din metal auriu cu email roz care la rândul lor sunt urmate de flori metalice aurii cu email alb si cristal alb. Florile sunt intercalate de perle de sticlă albe şi sunt atârnate de un lanţ auriu şi şnur textil roz cu auriu împletit. Diametru flori: 1.5 - 2.4 cm O bogăţie de flori, pentru iubitoarele stilului romantic. Vara aceasta puteţi purta acest colier asortat unei rochii vaporoase în culori pastel.

ColierSummer flowersflorialbrozmetal auriucristaleperle de sticlăşnur textilauriuîmpletitbijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Colier "Summer Flowers"

(cod: 7810)
28.5 Lei
Descriere bijuterie

Colier “Summer Flowers” format din trei feluri de flori. Floarea aşezată central are cinci petale dintre care patru sunt acoperite cu un email roz deschis iar una este încrustată cu cristale albe. În mijlocul florii se găseşte o perlă de sticlă albă.
Floarea centrală este flancată de o parte şi de alta de două flori uşor curbate, din metal auriu cu email roz care la rândul lor sunt urmate de flori metalice aurii cu email alb si cristal alb. Florile sunt intercalate de perle de sticlă albe şi sunt atârnate de un lanţ auriu şi şnur textil roz cu auriu împletit.

Diametru flori: 1.5 - 2.4 cm

O bogăţie de flori, pentru iubitoarele stilului romantic. Vara aceasta puteţi purta acest colier asortat unei rochii vaporoase în culori pastel.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 50 + 6 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata