Colier statement tip guler argintiu, cu cristale albe

Colier statement tip guler, decorat cu flitter argintiu şi cu trei cristale albe, aplicate armonios, simetric. Baza colierului este din material textil, cu panglică albă. Rafinat, strălucitor şi inovator, acest colier este ideal pentru a înfrumuseţa o ţinută de seară. Un sfat: este recomandat să fie purtat seara, fiindcă strălucirea care s-ar produce din cauza reflecţiei de la razele soarelui ar fi deranjant. Preferabil de purtat cu rochii sau bluze din material preţios în culori nude sau nuanţe de negru.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliergulerstatementargintiucristalealb

Colier statement tip guler argintiu, cu cristale albe

(cod: 6745)
20.99 Lei
 34.99 Lei
Descriere bijuterie

Colier statement tip guler, decorat cu flitter argintiu şi cu trei cristale albe, aplicate armonios, simetric. Baza colierului este din material textil, cu panglică albă.

Rafinat, strălucitor şi inovator, acest colier este ideal pentru a înfrumuseţa o ţinută de seară. Un sfat: este recomandat să fie purtat seara, fiindcă strălucirea care s-ar produce din cauza reflecţiei de la razele soarelui ar fi deranjant. Preferabil de purtat cu rochii sau bluze din material preţios în culori nude sau nuanţe de negru.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 72+36 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata