Colier "Spicy Punk"

Colier in stil punk, la baza gâtului, format din cristale negre şi ţepi argintii înşiruite pe un suport din piele ecologică de culoarea neagră. Ieşi în evidenţă cu acest colier deosebit. Colierul este foarte uşor şi comod iar lanţul de rezervă permite ajustarea în funcţie de preferinţe. Stilul punk nu este doar un trend în moda, ci este un stil de viaţă artistic, cu o estetică mai mult decât evidentă. Este moda care reflectă atitudinea faţă de societate, care nu cunoaşte limite şi este lipsită de prejudecaţi. Punkul reprezintă un amestec rebel de culturi şi influenţe, de cele mai multe ori contrastante. Cultura punk promovează nonconformismul, îndrazneala, excentricitatea, exprimarea sau spiritul liber şi are un singur scop: acela de a ieşi din tipar!

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliercristaletepipunk

Colier "Spicy Punk"

(cod: 7150)
25 Lei
Descriere bijuterie

Colier in stil punk, la baza gâtului, format din cristale negre şi ţepi argintii înşiruite pe un suport din piele ecologică de culoarea neagră. Ieşi în evidenţă cu acest colier deosebit. Colierul este foarte uşor şi comod iar lanţul de rezervă permite ajustarea în funcţie de preferinţe.
Stilul punk nu este doar un trend în moda, ci este un stil de viaţă artistic, cu o estetică mai mult decât evidentă. Este moda care reflectă atitudinea faţă de societate, care nu cunoaşte limite şi este lipsită de prejudecaţi. Punkul reprezintă un amestec rebel de culturi şi influenţe, de cele mai multe ori contrastante. Cultura punk promovează nonconformismul, îndrazneala, excentricitatea, exprimarea sau spiritul liber şi are un singur scop: acela de a ieşi din tipar!

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 46+7.2 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata