Colier Romantic Rose

Colier cu trandafiri crem şi de culoarea piersicii de diferite dimensiuni prinşi între zale supradimensionate de lanţ auriu cu textură zgrunţuroasă. În centrul colierului se găseşte un trandafir mai mare, iar spre marginea colierului dimensiunea trandafirilor descreşte pentru a creea o imagine armonioasă. Diametru trandafiri: 2 – 3.8 cm Sezonul cald permite romanticelor convinse să celebreze zi de zi feminintatea purtând bijuterii inspirate din formele naturii. Pentru iubitoarele de flori, acest colier este un accesoriu must-have care nu trebuie să lipsească din garderobă de vară. Fie că îl asortaţi unei bluze cu decolteu in V sau unei rochii vaporoase, efectul senzual este garantat.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliertrandafiristil romanticcremculoarea piersiciiauriuzale supradimensionate

Colier Romantic Rose

(cod: 7496)
34 Lei
Descriere bijuterie

Colier cu trandafiri crem şi de culoarea piersicii de diferite dimensiuni prinşi între zale supradimensionate de lanţ auriu cu textură zgrunţuroasă. În centrul colierului se găseşte un trandafir mai mare, iar spre marginea colierului dimensiunea trandafirilor descreşte pentru a creea o imagine armonioasă.
Diametru trandafiri: 2 – 3.8 cm

Sezonul cald permite romanticelor convinse să celebreze zi de zi feminintatea purtând bijuterii inspirate din formele naturii. Pentru iubitoarele de flori, acest colier este un accesoriu must-have care nu trebuie să lipsească din garderobă de vară. Fie că îl asortaţi unei bluze cu decolteu in V sau unei rochii vaporoase, efectul senzual este garantat.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 50 + 8  cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata