Colier "Rocker Girl"

Colierul "Rocker Girl" este realizat din franjuri din lanţ de culoare argintiu închis cu ţepi metalici si biluțe argintii pe suport metalic. Stilul rock este unul dintre cele mai originale și mai apreciate prin care poți obține un look proaspat, tineresc și interesant cît să atragi toate privirile. Colierul statement Rocker Girl de inspirație rock poate transforma look-ul tău complet, dintr-unul de stradă într-un outfit elegant, de seara. Dimensiune flexibilă. Lungime ţepi: 4 - 5 cm.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijurockertepirocklantcolier

Colier "Rocker Girl"

(cod: 7295)
28.5 Lei
Descriere bijuterie

Colierul "Rocker Girl" este realizat din franjuri din lanţ de culoare argintiu închis cu ţepi metalici si biluțe argintii pe suport metalic.
Stilul rock este unul dintre cele mai originale și mai apreciate prin care poți obține un look proaspat, tineresc și interesant cît să atragi toate privirile.
Colierul statement Rocker Girl de inspirație rock poate transforma look-ul tău complet, dintr-unul de stradă într-un outfit elegant, de seara.
Dimensiune flexibilă. Lungime ţepi: 4 - 5 cm.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 41 + 7 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata